PENGENALAN

Merupakan salah satu cabang perkhidmatan QC Group Sdn Bhd, sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan pendidikan dan kaunseling. Dimiliki sepenuhnya oleh warga tempatan bumiputra.

APA ITU HOME?

HOME adalah sebuah Pusat Terapi Matematik. Berlainan dengan tusyen, anak-anak akan melalui proses terapi yang biasanya akan memakan masa bergantung kepada kemampuan anak yang berbeza.

KENAPA CAWANGAN PENDIDIKAN?

Cabang bisnes yang berkembang pesat

Pendapatan yang lumayan

Bisnes pendidikan tambahan untuk anak-anak adalah satu cabang bisnes yang berkembang dengan pantas. Pada zaman yang semakin mencabar ini, ibu bapa semakin sedar akan kepentingan pendidikan anak-anak dalam subjek akademik terutamanya matematik. Mereka mahu memastikan anak-anak mereka mampu bersaing serta mempunyai kelebihan dalam apa jua bidang yang diceburi. Oleh itu, tidak hairanlah ibu bapa sangat memerlukan pendidikan tambahan bagi anak-anak mereka untuk menambah nilai kompetatif anak mereka yang tidak dapat dipelajari di sekolah.

KENAPA CAWANGAN HOME?

PROSPEK

  • Kursus Pembukaan Cawangan
  • Kursus Susulan Jurulatih
  • Kursus Tahunan Pengurus Francais
  • Latihan Dan Sokongan
  • Penyertaan Expo Bisnes atau Pendidikan

PAKEJ DAN KOS

pascaurban

HOME Math

Buka cawangan HOME Math yang beroperasi di rumah sendiri. Sesuai untuk yang ingin memulakan dengan kecil-kecilan dengan kos yang rendah. Jumlah modul 2 -17 mengikut pakej.
rural

HOME

Buka cawangan HOME yang beroperasi di premis dengan kelengkapan yang terbaik. Sesuai untuk yang ingin bergerak secara serius. Beroperasi dengan kesemua 17 modul dengan kelengkapan premis berbeza mengikut pakej.
HOME HOME MATH HOME
Pakej (RM) Basic Standard Basic Standard
Kos 2900 8100 25000 85000
Jumlah Modul 5 8 8 8
Set Kelengkapan Add On ✔✔ ✔✔
Renovasi NA NA ✔✔
Gaji, Sewa & Utiliti NA NA NA
Kontrak NA 1 tahun 5 tahun 5 tahun

MOHON

Permohonan Buka Cawangan / Francais

Sila isi Borang Permohonan Online dan ikuti arahan dalam email.